Stabekk nyheter!

         stabekk HANDELSSTED i Bærum          

Avgangtider  Togtider   Busstider

Stabekk kino kulturhus 2019

Kulturhuset Stabekk Kino.

Havet drukner i plast. Derfor rydder vi strender og sorterer! WWF arbeider med saken, det vet vi, og politikere sier de vil ta tak. Men vi har alle et forhold til havet, og på Verdens havdag kan vi samtale og dele tekster og sanger med hverandre. 

 Med ‘Havets viser’ bidrar Pegasus Lyrikk- og Viseklubb med et program utviklet av duoen Nordlys: Sølvi Antonette (dramatisk mezzosopran) og visesanger Knut Ariel. Noen innslag vil være kjente, som André Bjerkes Måken og gjendiktningen av Lord Byrons elegi, begge tonesatt av Finn Kalvik. Andre innslag vil være nye. Duoen Nordlys vil lede an og det inviteres også til allsang underveis.

17.00: Havets viser
Fremføres av NORDLYS:
Sølvi Dalhaug: vokal, perkusjon, resitasjon
Knut Arild Melbøe: vokal, gitar, munnspill, resitasjon

20.30: Åpen scene

 

Pris: kr 150 per konsert (for begge konserter kr 250) VIPPS: 563982
Arrangør: Pegasus Visescene

 

8. juni er Verdens havdag, men hovedpersonen kan til tider selv se ut til å være glemt. WWF peker på følgende; dersom dagens utvikling fortsetter, er det anslått å bli mer plast enn fisk i havet i 2050, og 99 prosent av alle sjøfugler vil ha plast i seg. Tendensen er tragisk, men hvis vi går sammen for å stoppe forsøplingen kan utviklingen snus! Meningen med Verdens havdag er å skape oppmerksomhet om verdenhavenes tilstand. Vårt arrangement er et bidrag til den globale markeringen.

Kinobygningen ble oppført i 1926. 

 

Kulturhuset Stabekk Kino gir mange muligheter med en flott festsal med tilhørende velutstyrt kjøkken, kinosal, foajé og styrerom. Her er det også selskaper og arrangementer av mange slag hver helg. Takket være lokalt engasjement og entusiasme klarer vi å drive dette som et aktivt, lokalt kulturhus.

 

Vi har allerede nådd mange av de målene som ble satt om hva Kulturhuset Stabekk Kino skal være:

  • Et levende, aktivt hus med mange aktiviteter og kulturtilbud til befolkningen i østre Bærum.
  • En scene for lokale aktører.
  • Et attraktivt kurs- og seminarlokale.
  • En annerledes lokalkino (filmklubb).

Kinosalen er pusset opp og bragt tilbake til sitt opprinnelige utseende. Den har 98 gode kinoseter. Husets standard blir stadig oppgradert og vi gleder oss over den utvidede bruken av kulturhuset.

 

Leie lokaler Stabekk kulturhus

 

 

Gamle Ringeriksvei 5

1369 Stabekk

Tlf. 67538611

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.stabekkino.no

 

 

Priser:  Festsal med kjøkken: kr 7000 - Kinosal med foaje: kr 3500 - Begge saler: kr 10000

Egne priser for lokale kulturaktører i kinosal ( scene med meget gode lyd, lys og bilde fasiliteter) Vedlagt teknisk informasjon.

For mer informasjon ta kontakt på 67538611 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Husets standard blir stadig oppgradert og vi gleder oss over den utvidede bruken av kulturhuset.

Kulturhuset Stabekk Kino har fungert som lokalt Kulturhus siden kinoen ble lagt ned i 1997. Kulturhuset brukes jevnlig av lokale lag og organisasjoner. Kulturaktiviteter, film, musikk, teater og dans Hele huset leies ut til private arrangementer. Et levende, aktivt hus med mange aktiviteter og kulturtilbud til lokalbefolkningen.

 

 

 

Les mer …

Hva skjer på Stabekk kulturhus kino

Kulturhuset Stabekk Kino.

Havet drukner i plast. Derfor rydder vi strender og sorterer! WWF arbeider med saken, det vet vi, og politikere sier de vil ta tak. Men vi har alle et forhold til havet, og på Verdens havdag kan vi samtale og dele tekster og sanger med hverandre. 

Les mer …

Stabekk helse

 

 

Kiropraktorklinikk på Stabekk - Ringsveien 3 1368 Stabekk - telefon 67 59 01 00 - Vår hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

Stabekk Jazz Club

facebook.com/stabekkjazzclub

Stabæk Bandy

Stabæk Bandy 2018/19 sesongen

Seriegull til Stabæk bandy! Gratulerer! 

NMgull til Stabæk! Gratulerer!

 

Hjemmeside klikk her

Les mer …

Velkommen til Stabekk tennisklubb

Stabekk Tennisklubb er et resultat ev en sammenslåing i 2009 av Stabekk og Jar tennisklubber. Stabekk ble opprettet i 1922. Klubben har i dag over 1000 medlemmer i alderen 3 til 90 år og kan tilby medlemmer og andre en innendørs arena med 5 tennisbaner og et nybygget uteanlegg med 7 grusbaner.

Klubben tilbyr kurs for voksne og barn og vi har en rekke lag i senior og veteranklassene.

Stabekk arrangerer årlig flere nasjonale og internasjonale turneringer.

Nyveien 12, 1369 Stabekk 
Tlf: 67 12 02 66, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hva skjer! Hjemmeside klikk her

Les mer …

Stabekk markedsdag vår/høst og kino-velkommen!

Stabekkbedriftene har av og til markedsdager tidlig sommer og høst. Velkommen!

 

Stabæk fotball

Velkommen til hjemmekamper på Nadderud.

Stabæk fotball

Terminliste 2019:

STABÆK-BODØ/GLIMT 28.04.2019 18:00 Nadderud stadion
Les mer …

Velkommen til Stabekk Teater

 

Stabekk Teater er et prosjektteater for barn og ungdom. Vi har som mål å ha en stor produksjon hvert år, og mellom produksjonsperiodene tilbyr vi undervisning i teater til barn og unge mellom 4-19 år. Teateret har som filosofi at alle teaterets medlemmer skal få være med på forestillinger, om de ønsker det. Denne filosofien er en av kjerneneverdiene i vårt virke, sammen med visjonen om å skape profesjonelle forestillinger med barn som aktører, for barn som publikum. Flere av teatrets medlemmer har også blitt valgt ut til å være med i profesjonelle oppsetninger blant annet på Det Norske Teatret og Nationaltheatret. Flere av medlemmene har også hatt større roller i film og TV.

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Vår Adresse - Klikk her!

Stabekk Curlingklubb - velkommen!

 


Stabekk Curlingklubb inviterer til 

CURLINGKURS FOR DAMER I ALLE ALDRE

Klikk

 

 
Ditt Handelssted
Ansvarlig redaktør:
Per Sørlie
957 48 654
per@timeoffice.no
Webdesigner:
Irma Rustad
Dine handelssted i Bærum
Sandvika
Bekkestua
Stabekk
Eiksmarka
Dine handelssted i Asker
Heggedal
Dine handelssted i Buskerud
Tofte
Laget av Nettskred | Admin
Alt innhold er kopibeskyttet, gjengivelse uten skriftlig tillatelse er forbudt