Stabekk nyheter!

         stabekk HANDELSSTED i Bærum          

Avgangtider  Togtider - Stabekk stasjon  Busstider

Stabekk portalen

Stopp SPREDNING på Stabekk

 

Hvordan skal stabekk bli!

Hvordan skal stabekk bli?

Kommunen har neglisjert forslaget fra Vestre Stabekk Vel. Vi anbefaler TIME OUT for å lage en felles plan for utbyggere & innbyggere sier  Jan Christian Mollestad 

Stabæk Fotball!.

Velkommen til våre hjemmekamper på Nadderud.

UNDER DE RÅDENDE FORHOLD HAR VI IKKE MULIGHET TIL Å SELGE ENKELTBILLETTER TIL VÅRENS KAMPPROGRAM, AV DEN ENKLE GRUNN AT VI IKKE VET NÅR KAMPENE VIL BLI SPILT. DERIMOT STARTER VI SALGET AV EN DUGNADSBILLETT SAMMEN MED VÅRE LOKALE IDRETTSLAG I ASKER OG BÆRUM SOM VI HAR ET SAMARBEID MED. BILLETTEN KOSTER KR. 200,-. FOR HVER BILLETT SOM SELGES VIL KR. 75,- GÅ TIL DEN LOKALE KLUBBEN DU VELGER. DU KAN VELGE MELLOM TO ULIKE BILLETTYPER. TAKKEKAMP-BILLETTEN:

 LES MER!

STABÆK HÅNDBALL- Stengt!

Kamper som spiller på Nadderud!

 

BekkEn og Barn på stabekk!

Velkommen til oss i nye lokaler på Stabekk - adressen er Ringsveien 3.

Alle har et Bekken!

Vi er HELE familiens behandlere - Fysioterapeut - Barnefysioterapeut  - klinisk ernæringsfysiolog - kiropraktor - akupunktør - jordmor - ammeveileder -massasje for voksne og babymassasje.

Ringsveien 3 1368 Stabekk - telefon 67 59 01 00 -  Vår hjemmeside - mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 ERNÆRINGSFYSIOLOG Hos Bekken og Barn på Stabekk!

Klinisk ernæringsfysiolog. Når bør du oppsøke klinisk ernæringsfysiolog? Les mer her!

ASKER OG BÆRUM TANNKLINIKK - AKUTT HJELP

Asker og Bærum Tannklinikk er nå i vanlig drift. Åpningstider er mandag tirsdag torsdag fredag 08.00 til 16.00. Onsdag 09.00 til 18.00. Vi har utvidet våre smittevern rutiner. Velkommen!
Kontakt oss på tlf 67544666 / 67876787 E post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Velkommen til vår hjemmeside hjemmeside!

 

MEDIAVERKSTED i filmparken

Se vår hjemmeside!

Digital markedsføring med LANDING SIDE

 

Digital markedsføring har tatt over nesten all markedsføring - med god grunn!

Bli sett på nett med aktiv markedsføring - ring 95748654 -mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - www.nettskred.no  

Birger N Haug Asker og Bærum

Les om oss her!

Leie lokaler Stabekk kulturhus

 

 

Gamle Ringeriksvei 5

1369 Stabekk

Tlf. 67538611

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.stabekkino.no

 

 

Priser:  Festsal med kjøkken: kr 8000 - Kinosal med foaje: kr 3500 - 

Ønsker du å leie hele huset for et større arrangement er det også mulig. Ta kontakt for å sjekke tilgjengeligheten og motta ett tilbud. Pris fra: 11000,-

Egne priser for lokale kulturaktører i kinosal ( scene med meget gode lyd, lys og bilde fasiliteter) Vedlagt teknisk informasjon.

For mer informasjon ta kontakt på 67538611 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Husets standard blir stadig oppgradert og vi gleder oss over den utvidede bruken av kulturhuset.

Kulturhuset Stabekk Kino har fungert som lokalt Kulturhus siden kinoen ble lagt ned i 1997. Kulturhuset brukes jevnlig av lokale lag og organisasjoner. Kulturaktiviteter, film, musikk, teater og dans Hele huset leies ut til private arrangementer. Et levende, aktivt hus med mange aktiviteter og kulturtilbud til lokalbefolkningen.

 

 

 

Les mer …

Hva skjer på Stabekk kulturhus kino

Kulturhuset Stabekk Kino.

STENGT

 

Ralph Peterson Experience and The Teacher

KL 19:30 – 21:30

Stabekk Jazz Club inviterer til konsert med Ralph Peterson Experience & The Teacher

 

 

Les mer …

Stabekk helse

         

Kiropraktorklinikk på Stabekk - Ringsveien 3 1368 Stabekk - telefon 67 59 01 00 - Vår hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Stabekk Jazz Club - velkommeN!

Kids in Jazz - BAND-IT @Smash2020

clock
 
Fredag 7. februar 2020 kl. 19:00–19:20

BALSAM FOR SJELEN 

13. FEBRUAR 2020
JAZZ/KULTURHUSET STABEKK KINO

Dette er to entertainere med stor spennvidde i sitt repertoar, fra klassisk til storbandjazz. Til konserten på Stabekk har de med seg pianisten Kjell Folkedal.

De vil presentere et variert program, i grenseland mellom viser og jazz, og med mye lun humor og varme. Her blir det mye gode standardlåter som glir lett inn i øregangen. Denne garanterer vi at du sent vil glemme. Jazzcaféen er åpen fra kl. 18:30.

HELGE SUNDE MED VENNER

16. april 2020 19.30

JAZZ/KULTURHUSET STABEKK KINO 
 
Helge Sunde er en norsk komponist og musiker oppvokst på Stryn. Sunde er kjent for sin komposisjoner innen samtidsmusikk og jazz for store ensembler og jobber som arrangør for symfoniorkestre i samarbeid med artister.
Helge som bor i nabolaget til Stabekk JazzClub har medd seg et knippe venner til denne konserten. Gled deg til en konsert full av overraskelser og sprelske innfall. Jazzcafeen er åpen kl. 18.30. Velkommen! 

. Les mer her!

Les mer …

Stabæk Bandy

Stabæk Bandy 2018/19 sesongen

Seriegull til Stabæk bandy! Gratulerer! 

NMgull til Stabæk! Gratulerer!

 

Hjemmeside klikk her

Les mer …

Velkommen til Stabekk tennisklubb

Stabekk Tennisklubb er et resultat ev en sammenslåing i 2009 av Stabekk og Jar tennisklubber. Stabekk ble opprettet i 1922. Klubben har i dag over 1000 medlemmer i alderen 3 til 90 år og kan tilby medlemmer og andre en innendørs arena med 5 tennisbaner og et nybygget uteanlegg med 7 grusbaner.

Klubben tilbyr kurs for voksne og barn og vi har en rekke lag i senior og veteranklassene.

Stabekk arrangerer årlig flere nasjonale og internasjonale turneringer.

Nyveien 12, 1369 Stabekk  Tlf: 67 12 02 66, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hva skjer! Hjemmeside klikk her

Les mer …

Stabekk markedsdag vår/høst og kino-velkommen!

Stabekkbedriftene har av og til markedsdager tidlig sommer og høst. Velkommen!

 

Stabæk fotball

Velkommen til hjemmekamper på Nadderud.

Stabæk fotball

Terminliste 2020 kommer her snart:

Les mer …

Velkommen til Stabekk Teater

 

Stabekk Teater er et prosjektteater for barn og ungdom. Vi har som mål å ha en stor produksjon hvert år, og mellom produksjonsperiodene tilbyr vi undervisning i teater til barn og unge mellom 5-19 år. Teateret har som filosofi at alle teaterets medlemmer skal få være med på forestillinger, om de ønsker det. Denne filosofien er en av kjerneneverdiene i vårt virke, sammen med visjonen om å skape profesjonelle forestillinger med barn som aktører, for barn som publikum. Flere av teatrets medlemmer har også blitt valgt ut til å være med i profesjonelle oppsetninger blant annet på Det Norske Teatret og Nationaltheatret. Flere av medlemmene har også hatt større roller i film og TV.

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   Vår Adresse - Klikk her!

Stabekk Curlingklubb - velkommen!

 


Stabekk Curlingklubb inviterer! 

Stabekk Curlingklubb ønsker med dette å invitere deg til Stabekk Open. 

Fredag 24. januar - søndag 26. januar 2020. Les mer Klikk

Les mer …
Lokale portaler Timeoffice 
Ansvarlig redaktør:
Per Sørlie
957 48 654
per@timeoffice.no
Webdesigner:
Irma Rustad
Lokale portaler i Bærum
Sandvika
Bekkestua
Stabekk
Eiksmarka 
Lokale portaler i Asker
Heggedal
Lokale portaler i Oslo
Oslo sentrum
Laget av Nettskred | Admin
Alt innhold er kopibeskyttet, gjengivelse uten skriftlig tillatelse er forbudt