Stabekk og Jar nyheter!

  stabekk og Jar HANDELSSTEDer i Bærum

Avgangtider  Togtider - Stabekk stasjon  Busstider

Kulturhuset Stabekk kino i 2023

Velkommen til oss!

 

Operacafé - vakre stemmer på nært hold.

 •   
 • Salg av mat og drikke (ikke inkludert i billettprisen) forhåndsbestilles ved ankomst til arrangementet.

 • Medvirkende:
  Cecilie Rønning: Sopran, konferansier
  Nils Georg Nilsen: Tenor
  Jørgen Backer: Baryton
  Ivar Anton Waagaard: Klaver

  Tenor Nils G. Nilsen debuterte ved Lincoln Center i New York etter å ha fullført en mastergrad ved Manhattan School of Music i 2012.

Han har vært solist med Chicago Symphony Orchestra, sunget med den israelske operaen og opptrådt på forskjellige festivaler og konserter både i Norge og i utlandet, blant annet Málaga Clásica. Siden 2021 har Nils Nielsen vært medlem av gruppen Nordic Tenors. Han er også professor i sang ved Galamian Academy of Classical Music i Málaga, Spania.

Nils sine erfaringer innen opera spenner fra hans roller som Elvino (La Sunnambula), Tito (La Clamenza de Tito), Aumônier (Dialogues of the Carmelites), Rinucco (Gianni Schicci), Tinca (Il Tabarro), Tom Rakewell (The Rake's Progress), og Torquemada (L'heure Espagnole).

Nils har sunget som oratoriesolist i Carmina Burana, Messa di Gloria (Puccini), Händels Messias, Mozarts Requiem, Christus Mendelssohn og Bachs juleoratorium.

I tillegg har Nils sunget som tenorsolist med dansekompaniet Dances Patrelle, og opptrådte i New York (Gilbert og Sullivan Ballet) tre år på rad.

Baryton Jørgen Backer er blant Norges mest allsidige og mest brukte barytoner. Han tok sin mastergrad ved Operahøgskolen i Oslo i 2012 og har siden hatt oppdrag ved DNO&B, OscarsborgOperaen, TSO, Arktisk Filharmoni, Kilden Opera, Opera Østfold, Riksteatret, Operaen i Kristiansund, Opera Nordfjord og Ringsakeroperaen mm.

I 2013 debuterte Backer som Falke i Flaggermusen på DNO&B og har siden gjort over 40 roller. I utvalg kan nevnes: tittelrollene i Macbeth og Falstaff, Jago i Otello, Scarpia i Tosca, Caspar i Freischütz, Escamillio i Carmen, Schaunard og Marcello i La Bohème, Tonio i Pagliacci, Ping i Turandot, og Greven i Figaro bryllup.

Sopran Cecilie Rønning er utdannet operasanger med Master fra Statens operahøgskole i Oslo, og vokalpedagog med kammermusikk fra Barrat Dues musikkinstitutt i Oslo.

Ved Den Norske Opera & Ballett har Cecilie sunget roller som Musetta i La Boheme (Puccini), Frasquita i Carmen (Bizet), Adele i Die Fledermaus (Strauss) og 1. lady Die Zauberflute (Mozart). Cecilie har sunget med Trondheim solistene, Trondheim symfoniorkester, Den Norske Operas orkester, og samarbeider ofte med musikere tilknyttet Norsk kammerorkester og Krinkastingsorkesteret. Hun har også gjort flere oppdrag for «Oslo Operafestival». Sammen med kveldens pianist Ivar Anton Waagaard, har hun gitt ut CDen «Glemte Romancer» (forgotten songs) komponert av Norske kvinnelige komponister. Cecilie jobber som freelance sanger, lektor i videregående skole med faget sang, produsent for en rekke konserter og er en av festivalsjefene i Bærum sangfestival. Dette er det niende året Cecilie inviterer sangere til Operaaften i Kulturhuset Stabekk Kino.

Foto Jørgen Backer: Steinar Dahl

Benedicte Torget ensemble

 •   
 • Benedicte Torget ensemble
 • Konsertstart kl. 19.30 
  JazzCafeen åpner kl. 18.30
  Setene i salen er unummerte
  Billetter kr 350. BILLETT
 • Bejublet vokalist og låtskriver i tett samspill med et band i særklasse. I skjæringspunktet mellom viser, verdensjazz og tidløs låtskriving, eksisterer Benedicte Torget ensemble som et resonanskammer for melodisk poesi. 

Ankomst til Kulturhuset Stabekk kino!
Du kan komme til Stabekk via lokaltog eller buss 150 fra Oslo.
Alle reiser til og fra Stabekk kan bruke billett med Sone 1 fra ruter.
 
Velkommen til kulturhuset Stabekk kino

 Tradisjonsrike “Et årsverk” går av stabelen første helgen i desember

 

Kinobygningen ble oppført i 1926.  

Kulturhuset Stabekk Kino gir mange muligheter med en flott festsal med tilhørende velutstyrt kjøkken, kinosal, foajé og styrerom. Her er det også selskaper og arrangementer av mange slag hver helg. Takket være lokalt engasjement og entusiasme klarer vi å drive dette som et aktivt, lokalt kulturhus.

Vi har allerede nådd mange av de målene som ble satt om hva Kulturhuset Stabekk Kino skal være:

Et levende, aktivt hus med mange aktiviteter og kulturtilbud til befolkningen i østre Bærum.

 • En scene for lokale aktører.
 • Et attraktivt kurs- og seminarlokale.
 • En annerledes lokalkino (filmklubb).

Kinosalen er pusset opp og bragt tilbake til sitt opprinnelige utseende. Den har 98 gode kinoseter. Husets standard blir stadig oppgradert og vi gleder oss over den utvidede bruken av kulturhuset.

 

Leie lokaler Stabekk kulturhus

 

 

Gamle Ringeriksvei 5

1369 Stabekk

Tlf. 67538611

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.stabekkino.no

 

 

Kulturhuset Stabekk Kino leier ut til konserter, teaterproduksjoner, filmvisninger, arrangementer, debatter, seminarer, konferanser og private arrangementer som bryllup, konfirmasjoner, jobbfester og personlige jubileer i våre to saler. Vi leier også ut møterom. Ta gjerne kontakt for befaring eller booking av våre lokaler. Lokale kulturaktører får differensierte leiepriser.

Les mer …

Hva skjer på Stabekk kulturhus kino

Velkommen til oss!

 

Operacafé - vakre stemmer på nært hold.

 •   
 • Salg av mat og drikke (ikke inkludert i billettprisen) forhåndsbestilles ved ankomst til arrangementet.

 • Medvirkende:
  Cecilie Rønning: Sopran, konferansier
  Nils Georg Nilsen: Tenor
  Jørgen Backer: Baryton
  Ivar Anton Waagaard: Klaver

  Tenor Nils G. Nilsen debuterte ved Lincoln Center i New York etter å ha fullført en mastergrad ved Manhattan School of Music i 2012.

Les mer …

Musikk på Stabekk

Stabekk Jazz Club! 09. februar 2023 kl. 19.30

Benedicte Torget ensemble

Bejublet vokalist og låtskriver i tett samspill med et band i særklasse. I skjæringspunktet mellom viser, verdensjazz og tidløs låtskriving, eksisterer Benedicte Torget ensemble som et resonanskammer for melodisk poesi.
Benedicte Torgets sangkatalog beveger seg i et skjæringspunkt mellom lyrisk jazz, viseinspirert historiefortelling og poetisk vokalkunst. Den kritikerroste sangeren legger en sjelden formidlingsevne for dagen gjennom stemmen sin. Benedicte Torgets fire album har høstet strålende kritikker. Sammen med Øystein Sevåg mottok hun NOPA’s musikkpris for «Karin Boye sånger» i 2014. Hun har med seg et eminent lag på scenen. Musikerne i bandet er kjent fra internasjonale arenaer, alle med en dyp lydhørhet og et unikt uttrykk."
Sagt om Benedicte:
"en produksjon som kryper mellom ribbena dine og inn i hjerteregionen hvor den treffer deg med en skarphet det ikke er mange forunt å oppvise.”
- Dagens Næringsliv, Bjørn Olav Nordahl om "After a Day of Rain"
"At hun med sin enkle og ubeskyttede jazztilnærming, her får oss til å tenke på Radka Toneffs Fairytales, (...) er et solid kompliment."
Olav Solvang, Vårt Land - om "Like a seed let it fall"
"Benedicte Torgets vakre, distinkte stemme betoner hvert ord krystallklart og følsomt, mens musikkens melodiske skjønnhet gir ordene forsterket betydning. ...et kjærlighetsmøte mellom tre kunstnere...”
Svein Andersen, Aftenposten - om "Karin Boye sånger"
"Vokalisten, komponisten og tekstforfatteren Benedicte Torget fortjener mye mer oppmerksomhet enn hun har fått...hun har noe unikt å melde og hun melder det alltid på et usedvanlig vakkert og personlig vis."
Tor Hammerø, Nettavisen - om "DIAMONDS - seven dialogues"
Benedicte Torget - vokal
Øystein Sevåg - piano
Gjermund Silset - bass
Jarle Vespestad - trommer
Konserten starter kl. 19:30.
JazzCafe fra kl. 18:30
Billetter kr 350,- inkl. seteavgift via Bærum Kulturhus.

Kulturhuset Stabekk Kino - JAZZ/KULTURHUSET STABEKK KINO : SE HER!  - Billetter!

Les mer …

Utvvikkling av Stabekk sentrum 

I sentrum av Stabekk skal vi utvikle til sammen ca. 6,1 mål brutto tomt, og tar sikte på å bygge ca. 125 leiligheter, en MENY butikk, utadrettet næring og servering. Eiendommene skal utvikles til å bli et naturlig og fint tilskudd til Stabekk sentrum og blir et prosjekt med flott arkitektur og høy bokvalitet. Følg med her!

Stabæk Bandy

STABÆK BANDY 2022-2023 sesongen 

Da er det hjemmekamp! Velkommen til Plassen søndag 29. januar kl. 15.00. Stabæk møter Ullevål.

Velkommen til hjemmekamper på Stabekkbanen. Adresse er Ringkroken 23 1356 Bekkestua. Hjemmeside klikk her
Les mer …

Velkommen til Stabekk tennisklubb

Stabekk Tennisklubb er et resultat ev en sammenslåing i 2009 av Stabekk og Jar tennisklubber. Stabekk ble opprettet i 1922. Klubben har i dag over 1000 medlemmer i alderen 3 til 90 år og kan tilby medlemmer og andre en innendørs arena med 5 tennisbaner og et nybygget uteanlegg med 7 grusbaner.

Klubben tilbyr kurs for voksne og barn og vi har en rekke lag i senior og veteranklassene.

Stabekk arrangerer årlig flere nasjonale og internasjonale turneringer.

Nyveien 12, 1369 Stabekk  Tlf: 67 12 02 66, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hva skjer! Hjemmeside klikk her

Les mer …

Stabekkdagene i høst var vellykket 

Foto: Lokale portaler Timeoffice

Mange møtte opp på Stabekk 13. - 15. oktober 2022.

Stor glede seg på Stabekkdagene. Det var en stor stand fra Stabæk fotball, og det var DJ og korps.

Baker Hansen hadde bollebonanza utenfor bakeriet. Mat På Bordet til Bolina og serverte deilig suppe og veltefritt brød til kundene.

Butikkene hadde supre hyggelige tilbud. Til tider kø ved parkeringsplassene. 

#stabekkdager #stabækfotball #handlelokalt #lokaleportaler #stabekksentrum.no

Les mer …

Stabæk fotball

Velkommen til hjemmekamper på Nadderud.

Stabæk fotball -Gratulerer med opprykk!

Terminliste 2023 kommer

Les mer …

Velkommen til Stabekk Teater!

Se hjemmeside!

Stabekk Teater er et prosjektteater for barn og ungdom. Vi har som mål å ha en stor produksjon hvert år, og mellom produksjonsperiodene tilbyr vi undervisning i teater til barn og unge mellom 5-19 år. Teateret har som filosofi at alle teaterets medlemmer skal få være med på forestillinger, om de ønsker det. Denne filosofien er en av kjerneneverdiene i vårt virke, sammen med visjonen om å skape profesjonelle forestillinger med barn som aktører, for barn som publikum. Flere av teatrets medlemmer har også blitt valgt ut til å være med i profesjonelle oppsetninger blant annet på Det Norske Teatret og Nationaltheatret. Flere av medlemmene har også hatt større roller i film og TV.

Stabekk Curlingklubb - Velkommen!

 

Vi trener på Snarøya Curlinghall. Adresse Langoddveien 6 - 1367 Snarøya. 

Kontakt Stabekk Curlingklubb : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Stabekk Curlingklubb Facebook.  Hjemmeside!

Lær om curling, KLIKK!   

Lokale portaler Timeoffice
Ansvarlig redaktør: Per Sørlie
Leangbukta 46 1392 Vettre
957 48 654
per@timeoffice.no
Lokale portaler i Asker
Asker sentrum
Lokale portaler i Oslo 
Oslo sentrum
| Admin
LOKALE PORTALER TIMEOFFICE COPYRIGHT ©