Stabekk og Jar nyheter!

  stabekk og Jar HANDELSSTEDer i Bærum

Avgangtider  Togtider - Stabekk stasjon  Busstider

Stabæk Bandy

STABÆK BANDY 2022-2023 sesongen 

Da er det hjemmekamp! Velkommen til Plassen søndag 29. januar kl. 15.00. Stabæk møter Ullevål.

Velkommen til hjemmekamper på Stabekkbanen. Adresse er Ringkroken 23 1356 Bekkestua. Hjemmeside klikk her

Stabæk Bandys historie

 
Stabæk IF`s hovedanlegg ligger i Ringkroken 23 med tilhørende klubbhus og grusbane. Grusbanen benyttes til fotball sommerstid og bandy på kunstfrossen bane, vinterstid. Banens offisielle navn er Stabækbanen, men blir også kalt Plassen.Klubben har ved flere anledninger arrangert NM og VM kamper i bandy. Stabæks A-lags spillere har igjennom tiden tatt mange NM medaljer i bandy og er et av de fremste bandylagene i Norge gjennom tidene. Plassen fikk kunstis i 2001. Anlegget avgir overskuddsvarme til bl.a. Stabekk barneskole og Ringstabekk ungdomskole.Stabæk Bandy Stabæk Bandy er en avdeling i Stabæk IF. Stabæk Bandy består for øvrig av to seksjoner, Stabæk Bandy Elite og Stabæk Bandy Junior og Dame.

Stabæk Bandy Junior og Dame innbefatter Bandyskolen (1. kl - 4. kl), Minigutt/-jente (5. kl), Lillegutt/-jente (6. kl - 7. kl), Smågutt/-jente (8. kl - 9. kl) Gutt/-jente (10. kl - 1. vgs), Junior og Damelaget.

Avdelingen har rundt 330 utøvere totalt. Stabæk Bandy drives av flere arbeidsgrupper, hvor foreldre fra forskjellige årskull er representert. Vi trenger representanter fra alle årskullene involvert i arbeid i de forskjellige arbeidsgruppene og hører gjerne fra noen som kan være interessert.

 

 

Leie lokaler Stabekk kulturhus

 

 

Gamle Ringeriksvei 5

1369 Stabekk

Tlf. 67538611

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.stabekkino.no

 

 

Kulturhuset Stabekk Kino leier ut til konserter, teaterproduksjoner, filmvisninger, arrangementer, debatter, seminarer, konferanser og private arrangementer som bryllup, konfirmasjoner, jobbfester og personlige jubileer i våre to saler. Vi leier også ut møterom. Ta gjerne kontakt for befaring eller booking av våre lokaler. Lokale kulturaktører får differensierte leiepriser.

Les mer …

Hva skjer på Stabekk kulturhus kino

Velkommen til oss!

 

Operacafé - vakre stemmer på nært hold.

 •   
 • Salg av mat og drikke (ikke inkludert i billettprisen) forhåndsbestilles ved ankomst til arrangementet.

 • Medvirkende:
  Cecilie Rønning: Sopran, konferansier
  Nils Georg Nilsen: Tenor
  Jørgen Backer: Baryton
  Ivar Anton Waagaard: Klaver

  Tenor Nils G. Nilsen debuterte ved Lincoln Center i New York etter å ha fullført en mastergrad ved Manhattan School of Music i 2012.

Les mer …

Musikk på Stabekk

Stabekk Jazz Club! 09. februar 2023 kl. 19.30

Benedicte Torget ensemble

Bejublet vokalist og låtskriver i tett samspill med et band i særklasse. I skjæringspunktet mellom viser, verdensjazz og tidløs låtskriving, eksisterer Benedicte Torget ensemble som et resonanskammer for melodisk poesi.
Benedicte Torgets sangkatalog beveger seg i et skjæringspunkt mellom lyrisk jazz, viseinspirert historiefortelling og poetisk vokalkunst. Den kritikerroste sangeren legger en sjelden formidlingsevne for dagen gjennom stemmen sin. Benedicte Torgets fire album har høstet strålende kritikker. Sammen med Øystein Sevåg mottok hun NOPA’s musikkpris for «Karin Boye sånger» i 2014. Hun har med seg et eminent lag på scenen. Musikerne i bandet er kjent fra internasjonale arenaer, alle med en dyp lydhørhet og et unikt uttrykk."
Sagt om Benedicte:
"en produksjon som kryper mellom ribbena dine og inn i hjerteregionen hvor den treffer deg med en skarphet det ikke er mange forunt å oppvise.”
- Dagens Næringsliv, Bjørn Olav Nordahl om "After a Day of Rain"
"At hun med sin enkle og ubeskyttede jazztilnærming, her får oss til å tenke på Radka Toneffs Fairytales, (...) er et solid kompliment."
Olav Solvang, Vårt Land - om "Like a seed let it fall"
"Benedicte Torgets vakre, distinkte stemme betoner hvert ord krystallklart og følsomt, mens musikkens melodiske skjønnhet gir ordene forsterket betydning. ...et kjærlighetsmøte mellom tre kunstnere...”
Svein Andersen, Aftenposten - om "Karin Boye sånger"
"Vokalisten, komponisten og tekstforfatteren Benedicte Torget fortjener mye mer oppmerksomhet enn hun har fått...hun har noe unikt å melde og hun melder det alltid på et usedvanlig vakkert og personlig vis."
Tor Hammerø, Nettavisen - om "DIAMONDS - seven dialogues"
Benedicte Torget - vokal
Øystein Sevåg - piano
Gjermund Silset - bass
Jarle Vespestad - trommer
Konserten starter kl. 19:30.
JazzCafe fra kl. 18:30
Billetter kr 350,- inkl. seteavgift via Bærum Kulturhus.

Kulturhuset Stabekk Kino - JAZZ/KULTURHUSET STABEKK KINO : SE HER!  - Billetter!

Les mer …

Utvvikkling av Stabekk sentrum 

I sentrum av Stabekk skal vi utvikle til sammen ca. 6,1 mål brutto tomt, og tar sikte på å bygge ca. 125 leiligheter, en MENY butikk, utadrettet næring og servering. Eiendommene skal utvikles til å bli et naturlig og fint tilskudd til Stabekk sentrum og blir et prosjekt med flott arkitektur og høy bokvalitet. Følg med her!

Stabæk Bandy

STABÆK BANDY 2022-2023 sesongen 

Da er det hjemmekamp! Velkommen til Plassen søndag 29. januar kl. 15.00. Stabæk møter Ullevål.

Velkommen til hjemmekamper på Stabekkbanen. Adresse er Ringkroken 23 1356 Bekkestua. Hjemmeside klikk her
Les mer …

Velkommen til Stabekk tennisklubb

Stabekk Tennisklubb er et resultat ev en sammenslåing i 2009 av Stabekk og Jar tennisklubber. Stabekk ble opprettet i 1922. Klubben har i dag over 1000 medlemmer i alderen 3 til 90 år og kan tilby medlemmer og andre en innendørs arena med 5 tennisbaner og et nybygget uteanlegg med 7 grusbaner.

Klubben tilbyr kurs for voksne og barn og vi har en rekke lag i senior og veteranklassene.

Stabekk arrangerer årlig flere nasjonale og internasjonale turneringer.

Nyveien 12, 1369 Stabekk  Tlf: 67 12 02 66, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hva skjer! Hjemmeside klikk her

Les mer …

Stabekkdagene i høst var vellykket 

Foto: Lokale portaler Timeoffice

Mange møtte opp på Stabekk 13. - 15. oktober 2022.

Stor glede seg på Stabekkdagene. Det var en stor stand fra Stabæk fotball, og det var DJ og korps.

Baker Hansen hadde bollebonanza utenfor bakeriet. Mat På Bordet til Bolina og serverte deilig suppe og veltefritt brød til kundene.

Butikkene hadde supre hyggelige tilbud. Til tider kø ved parkeringsplassene. 

#stabekkdager #stabækfotball #handlelokalt #lokaleportaler #stabekksentrum.no

Les mer …

Stabæk fotball

Velkommen til hjemmekamper på Nadderud.

Stabæk fotball -Gratulerer med opprykk!

Terminliste 2023 kommer

Les mer …

Velkommen til Stabekk Teater!

Se hjemmeside!

Stabekk Teater er et prosjektteater for barn og ungdom. Vi har som mål å ha en stor produksjon hvert år, og mellom produksjonsperiodene tilbyr vi undervisning i teater til barn og unge mellom 5-19 år. Teateret har som filosofi at alle teaterets medlemmer skal få være med på forestillinger, om de ønsker det. Denne filosofien er en av kjerneneverdiene i vårt virke, sammen med visjonen om å skape profesjonelle forestillinger med barn som aktører, for barn som publikum. Flere av teatrets medlemmer har også blitt valgt ut til å være med i profesjonelle oppsetninger blant annet på Det Norske Teatret og Nationaltheatret. Flere av medlemmene har også hatt større roller i film og TV.

Stabekk Curlingklubb - Velkommen!

 

Vi trener på Snarøya Curlinghall. Adresse Langoddveien 6 - 1367 Snarøya. 

Kontakt Stabekk Curlingklubb : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Stabekk Curlingklubb Facebook.  Hjemmeside!

Lær om curling, KLIKK!   

Lokale portaler Timeoffice
Ansvarlig redaktør: Per Sørlie
Leangbukta 46 1392 Vettre
957 48 654
per@timeoffice.no
Lokale portaler i Asker
Asker sentrum
Lokale portaler i Oslo 
Oslo sentrum
| Admin
LOKALE PORTALER TIMEOFFICE COPYRIGHT ©